A t/m Z reparaties

U kunt bij Auto Drielanden terecht voor alle denkbare reparaties aan uw auto. Enkele voorbeelden zijn :

Carrosserie
Corrosie van metaal is een natuurlijk proces. Door de laklaag van de auto wordt dit proces voorkomen of beperkt. Bij  beschadigingen, vocht en zout zal het corrosieproces versneld plaatsvinden met als gevolg “roest”. Afhankelijk van de ernst van de roestschade verzwakt de carrosserie waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. Roestschade aan uw auto herstellen wij vakkundig.

Distributie
Een van de belangrijkste onderdelen van de motor is de distributieriem. Door slijtage, veroudering of olielekkage kan deze riem breken. Bij een gebroken distributieriem doet de motor het direct niet meer. Tevens kan de motor aanzienlijke schade oplopen. Hoge reparatiekosten zijn dan vaak het gevolg. Laat geen twijfel bestaan over de conditie van de distributieriem en vervang deze op tijd. Met elk type motor kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een 3.0 V6 motor van Opel of een 1,9 diesel van Renault , de distributieriem vervangen wij vakkundig.

Elektronica
Moderne elektronica is tegenwoordig niet meer weg te denken in de autotechniek. Motormanagement en ABS remsystemen behoren tot de standaard uitrusting van iedere nieuwe auto. De monteurs van Auto Drielanden zijn vakbekwaam op het gebied van de moderne elektronica. Met de kennis en apparatuur die wij in huis hebben, verhelpen wij bijna elke storing.

Koppeling
De koppeling is de verbinding tussen de motor en de versnellingsbak. Door de koppeling wordt schakelen mogelijk gemaakt. Door het gebruik van de auto is de koppeling aan slijtage onderhevig. De mate van slijtage is sterk afhankelijk van de rijomstandigheden. Door een versleten koppeling kan de kracht van de motor niet meer worden overgebracht en kunt u zelfs stil komen te staan. Het vervangen van een koppeling is voor ons geen probleem. Wij helpen u weer snel op weg.  

Schokdempers
De schokdemper zorgt er voor dat de band het wegdek goed blijft volgen. Bij versleten schokdempers gaat het wiel meer stuiterend over de weg. Dit veroorzaakt onveilige situaties door instabiel weggedrag en een langere remweg. Daarnaast veroorzaken slechte schokdempers extra  slijtage van de wielophanging en de banden. Twijfelt u over de juiste werking van de schokdempers, laat deze dan gratis controleren door Auto Drielanden. Op tijd vervangen van schokdempers vergroot de verkeersveiligheid en voorkomt hogere reparatiekosten.

Wat zijn de kosten?
Klik hier voor onze prijslijst.

A Z reparaties.png
JSxYsJKhJoO7f1duIc22Ffv4gk585nQV8RemCw5H.jpeg